2015-07-23 01:56:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A mai lehetne a szerelem napja

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap már átlépett az Oroszlán jegyébe. Kiválóan érezheti magát, függetlenül attól, hogy kiemelkedő győzelmeket arat, vagy csak a napi munkáit végzi el. Vitás esetekben, ha teheti, kössön kompromisszumot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Kicsit álmodozó hangulatban lehet ma, gyakran elkalandoznak a gondolatai. Azért a munkájára próbáljon koncentrálni, mert a szétszórtsága hibákhoz vezethet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az uralkodó bolygója együtt áll a Nappal az Oroszlán jegyében. Kifejezetten szerencsés napja lesz, főleg délután alakulnak jól a dolgai. Ne taktikázzon feleslegesen, ezzel csak a sikert veszélyezteti!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars áll a Rák jegyében. Most megszabadul azoktól az alaptalan félelmektől, amelyek az elmúlt időszakban akadályozták a cselekvésben. Pozitív fejleményekre számíthat a munkahelyén és a magánéletében egyaránt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már az Oroszlán jegyében áll. Ma elismerésekben lesz része, végre meg tudja mutatni, hogy érti a dolgát! Egy ilyen sikeres nap után, csakis egy boldog este következhet…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap már az Oroszlán jegyében jár. Azt sem tudja, hol áll a feje. Ne hagyja magát megzavarni, és ne is hátráljon meg, ugyanakkor maradjon diplomatikus, és ne vegyen részt a vitákban. Estére mindenképpen jobban fogja érezni magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap az Oroszlán jegyében kedvezően hat önre. Bármi is legyen a vágya, el fogja érni! Remekül megoldja a nehéz feladatokat is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és kedvezően kapcsolódik a Neptunuszhoz. Egy szabad perce sem lesz, de ezt most nem is bánja, bírja az iramot! Teljesen a munkájára tud majd összpontosítani. Este menjen sportolni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap belépett az Oroszlán jegyébe, ezzel ön is megkapja a munkájához szükséges lendületet. Lehetséges, hogy szeretne valakihez közelebb kerülni, ennek ma semmi akadálya nem lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap már az Oroszlán jegyében áll. Ez, bár nem igazán kedvező, de különösebb hátránnyal sem bír az ön számára. Ragadja meg az alkalmat, és csináljon valami hasznosat. Arra kell csak vigyáznia, nehogy túllőjön a célon, igyekezzen elkerülni a vitákat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai lehetne a szerelem napja, annyira szerencsések a bolygóállások a horoszkópjában. Nyissa meg a szívét bátran, az érzései viszonzásra találnak!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap már az Oroszlán jegyében jár. Kedve támadhat olyan dolgokkal foglalkozni, amik máskor nehezére esnének. A régóta halogatott feladatai végére ér.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: